НОВОСТИ

27/02/2018
Regulament Campanie promoțională “Descoperă Veneția împreună cu Uriage”

ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul campaniei “Descopera Venetia impreuna cu Uriage” este IM «Miltonia Pharma» SRL, cu sediul in Chisinau, str. Banulescu Bodoni 21, cu suportul agentiei de Publicitate My Media Motion Group SRL, cu sediul in Chisinau, str. Mateevici 46/1.

Campania promotionala “Descopera Venetia impreuna cu Uriage” (denumita in continuare „Campania” sau „Campania promotionala”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

>>>

09/2015
Scapă de riduri şi pielea lăsată într-o lună!

Echipa Uriage în Moldova, a organizat de curînd un eveniment dedicat gamelor de îngrijire antiage, pentru toate categoriile de virsta – Isoliss 25+, Isofill 35+, Isodense 45+ - Inovaţie în domeniul îngrijirii antirid.

La acest eveniment în calitate de oaspeţi au fost prezente persoane din Franţa, angajaţi ai Laboratoires Dermatologique D’ Uriage şi invitaţi speciali: medici dermatologi, cosmetologi din municipiul Chişinău. >>>

20/10/2014
Senzational: Expertii aleg Dr. Belter, acum si in Moldova!

Compania germana Dr. Belter, a organizat un seminar de exceptie, intr-un local select din capitala. Acolo a fost lansat brandul si a avut loc si un master class prezentat de trainerul international Sarah-Jane White.

La eveniment au participat peste 40 de profesionisti in domeniul frumusetii. Printre acestia s-au numarat medici dermatologi, cosmetologi si esteticieni, care au fost rasfatati prin cateva proceduri prezentate de trainer. Astfel acestia au avut posibilitatea de a testa produsele.

Brandul german Dr. Belter include un complex profesional de elita in ingrijirea pielii, care este o cosmetica «inspirata din sinul naturii» si rezultatul a multor ani de cercetari in stiinta, destinat atat saloanelor cosmetologice cat si ingrijirii acasa. >>>

20/10/2014
Tratează corect acneea!

Acneea afectează în prezent 80% dintre tineri şi adulţi. Conform statisticilor, cele mai afectate sunt femeile cu vârsta cuprinsă între 14 - 30 de ani. Multe persoane nu reuşesc să scape de această problemă, deoarece nu folosesc produse eficiente pentru tratarea corectă a acneei.

Laboratoarele Dermatologice Uriage au dezvoltat gama anti-acneică Hyseac, cu proprietăţi anti-inflamatorii, hidratante şi restructurante, care acţionează asupra celor trei factori declanşatori ai acneei: hiperseboreea, hiperkeratinizarea şi retenţia de sebum. O particularitate a produselor este dată de prezenţa extractului de Licorice şi apei termale Uriage cu puternice acţiuni antiinflamatorii si sebureductorii. >>>

20/10/2014
Nu poți scăpa de petele pigmentare? S-a găsit soluția – Uriage Depiderm!

Problema pigmentării este foarte actuală și din ce în ce mai des întâlnită. Odată cu înaintarea în vârstă textura pielii se schimbă, iar după expunerea la soare, pe lângă bronzul auriu, vei observa și apariția unor pete maronii.

Astfel de pete se localizează cel mai des pe față, mâini, umeri și spate. Femeile sunt mai afectate de acest fenomen într-un raport de 90 la sută comparativ cu bărbații. Cauza este hiperactivitatea melanocitelor - celule care stimulează producția de melanină și substanță ce oferă culoarea brună a pielii. Stimularea melanocitelor este rezultatul influenței câtorva factori: soarele – razele UV, disfuncțiile hormonale (sarcină, menopauză, hipersensibilitate la razele ultraviolete), traume induse pielii, proceduri cosmetice severe, administrarea unor medicamente și acneea. >>>