НОВОСТИ

Senzational: Expertii aleg Dr. Belter, acum si in Moldova

Compania germana Dr. Belter, a organizat un seminar de exceptie, intr-un local select din capitala. Acolo a fost lansat brandul si a avut loc si un master class prezentat de trainerul international Sarah-Jane White.

La eveniment au participat peste 40 de profesionisti in domeniul frumusetii. Printre acestia s-au numarat medici dermatologi, cosmetologi si esteticieni, care au fost rasfatati prin cateva proceduri prezentate de trainer. Astfel acestia au avut posibilitatea de a testa produsele.

Brandul german Dr. Belter include un complex profesional de elita in ingrijirea pielii, care este o cosmetica «inspirata din sinul naturii» si rezultatul a multor ani de cercetari in stiinta, destinat atat saloanelor cosmetologice cat si ingrijirii acasa.

Dr. Belter a intrigat participantii nu doar prin tematica naturii si a ecologiei, care s-a transformat intr-un trend foarte actual, dar si prin faptul ca fiind suta la suta naturala, cosmetica de la Dr Belter include cele mai inalte tehnologii de ultima generatie si componente active, inovatorii.

Cosmetica Dr. Belter este unica, la baza caruia stau:

  • corneoterapia( inovatie intre cosmetologie si medicina);
  • DMS(derma membran structura - regenereaza stratul cornos al pielii);
  • nanoparticule care permit ingredientelor active sa patrunda in straturile profunde ale pielii, fiind urmate de un sir de sfere brevetate de compania Dr. Belter, datorita carui fapt sant rezolvate diverse probleme ale pielii ca: incetinirea imbatranirii pielii, hidratarea eficienta si imbunatatirea elasticitatii, prevenirea bolilor de piele si suplinirea lipsei de substante vitale.

Iata de ce cosmetica Dr. Belter este apreciata si utilizata in peste 40 tari ale lumii: Canada, Marea Britanie, USA, Italia, Austria, Norvegia, Suedia, Rusia si altele.

Вернуться в Новости >>>