НОВОСТИ

ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul campaniei “Descopera Venetia impreuna cu Uriage” este IM «Miltonia Pharma» SRL, cu sediul in Chisinau, str. Banulescu Bodoni 21, cu suportul agentiei de Publicitate My Media Motion Group SRL, cu sediul in Chisinau, str. Mateevici 46/1.

Campania promotionala “Descopera Venetia impreuna cu Uriage” (denumita in continuare „Campania” sau „Campania promotionala”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

ARTICOLUL 2. LOCUL, SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala se va desfasura in perioada 14.02.2018- 14.03.2018 in retele de farmacii Felicia si Orient din orasul Chisinau si are drept scop popularizarea numelui Uriage.

ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE

Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Republica Moldova, care vor procura produsele Uriage de la 400 lei.

Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii IM «Miltonia Pharma» SRL, si angajatii agentiei de Publicitate My Media Motion Group SRL si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pana la gradul II).

Participarea la aceasta Campanie promotionala are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Persoanele juridice responsabile de prelucrarea bazei de date cu caracter personal sunt IM «Miltonia Pharma» SRL, cu sediul in Chisinau, str. Banulescu Bodoni 21 si agentia de Publicitate My Media Motion Group SRL, cu sediul in Chisinau, str. Mateevici 46/1.

ARTICOLUL 4. MECANISMUL DE CONCURS

In perioada 14 februarie-14 martie 2018, procurați produsele Uriage și aveti șansa să câștigați pe loc premii valoroase și să vă înregistrați la tombola pentru marele premiu un City Break în Veneția. Cumpărați produse în valoare de la 400 lei- primiți 1 card răzuibil, de la 600 lei- primiți 2 carduri răzuibile, de la 800 lei- primiți 3 carduri răzuibile,

Fiecare participant se poate inscrie la tombola pentru marele premiu un City Break în Veneția, Pe loc sunt puse in joc premiile din cardurile razuibile. Suplimentar va avea loc inregistrarea pentru marea tombola la concultantii din farmacii. Castigatorul va fi stabilit prin extragere electronica in data de 14.03.2018 in direct pe pagina de facebook Uriage, utilizand www.random.org , dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament.

ARTICOLUL 5. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

  1. Premiul Mare al campaniei promotionale se va da o singura data.

Serviciile incluse in premiu sunt:

  • Zbor avion tur-retur Chisinau-Venetia
  • 3 nopti de cazare
  • Mic dejuc
  • Asigurare medicala
  • Bagaj de mana

Perioada sejurului se va stabili de comun acord cu Organizatorul;

Valoarea neta a premiului, dupa plata impozitului pe premii,  este de maxim 200 euro.

Alte premii: produse Uriage 50 ml, geanta mare si geanta pentru cosmetic, care vor putea fi castigate pe loc razuind cardurile oferite de consultantii din farmacii.

Nici unul dintre premiile oferite in cadrul campaniei nu pot fi preschimbate in bani si nu pot fi transferate unei alte persoane.

ARTICOLUL 6. PROCEDURA STABILIRII CASTIGATORILOR

Castigatorul va fi stabilit prin extragere electronic, utilizand site-ul  www.random.org , dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament. Castigatorul va fi anuntat pe pagina de Facebook Uriage Moldova si va trebui sa isi confirme disponibilitatea de a beneficia de premiu in termen de 3 zile lucratoare de la anuntare.

ARTICOLUL 7. REGULAMENTUL

Regulamentul promotiei poate fi consultat pe www.miltonia.md .

ARTICOLUL 8. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul- IM «Miltonia Pharma» SRL - se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigator. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice natura in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

ARTICOLUL 9. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

ARTICOLUL 10. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului cu conditia prealabila a anuntarii.

ARTICOLUL 11. DIVERSE

Prin inscrierea la campania “Descopera Venetia impreuna cu Uriage” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.