НОВОСТИ

Nu poți scăpa de petele pigmentare?
S-a găsit soluția – Uriage Depiderm!

Problema pigmentării este foarte actuală și din ce în ce mai des întâlnită. Odată cu înaintarea în vârstă textura pielii se schimbă, iar după expunerea la soare, pe lângă bronzul auriu, vei observa și apariția unor pete maronii.

Astfel de pete se localizează cel mai des pe față, mâini, umeri și spate.

Femeile sunt mai afectate de acest fenomen într-un raport de 90 la sută comparativ cu bărbații. Cauza este hiperactivitatea melanocitelor - celule care stimulează producția de melanină și substanță ce oferă culoarea brună a pielii. Stimularea melanocitelor este rezultatul influenței câtorva factori: soarele – razele UV, disfuncțiile hormonale (sarcină, menopauză, hipersensibilitate la razele ultraviolete), traume induse pielii, proceduri cosmetice severe, administrarea unor medicamente și acneea.

Chiar dacă în fiecare an pe piață apar o mulțime de produse cu efect anti pigmentant, până acum nici o companie nu a elaborat soluții care ar elimina apariția petelor, acționând la fiecare etapă de formare a acesteia.

Laboratoarele dermatologice Uriage au gasit solutia creind un nou complex depigmentant extrem de performant care acționează la toate etapele de formare a petei. Pentru început s-a ales combinația de Vitamina C și Nicotinamidă care reduce stimularea melanocitelor prin inhibarea receptorilor NF-Kappa B din cheratinocite, blocând eliberarea factorilor melanotropi. Stearil glicerinat și vitamina C în combinație cu apa termală Uriage au efect antiinflamator si antiradicali liberi.

Noul Depiderm acționează la fiecare etapă de pigmentare pentru o acțiune puternică la toate nivele de sinteză pigmentară.

Punctele forte ale acestui complex:

  • acționează cu un pas înainte în tot procesul de formare a pigmenților;
  • acțiune anti inflamatoare;
  • acțiune anti radicali liberi;
  • toleranță excelentă.

1. Uriage Depiderm cremă depigmentantă INTENSIVĂ

Tratament de atac pentru toate formele de hiperpigmentare – pete brune recente sau instalate de mult timp pe faţă, decolteu şi mîini. Fără parfum. Fără conservanţi. Formulă cu toleranţă înaltă. Hipoalergenică. Necomedogenică.

Mod de utilizare: Iarna – aplicaţi pe pată crema Depiderm dimineaţa şi seara. Vara – aplicaţi pe pată crema Depiderm seara, iar dimineaţa aplicaţi pe toată faţa o cremă cu protecţie solară SPF50+. Primele rezultate vor deveni vizibile peste 6 săptămîni de utilizare.

2.Uriage Depiderm Citywhite gel de curăţare illuminator

Gelul de curăţare are dublă acţiune: înălbire - iluminare şi protecţie anti-poluare. Curăţă pielea blând fără a o usca, înlătură machiajul. Potrivit pentru ten normal/mixt, sensibil. Toleranţă înaltă. Formulă hipoalergenică, non-comedogenică.

Mod de utilizare: Se utilizează zilnic dimineaţa şi/sau seara. Se aplică pe pielea umezită, se masează până la formarea unei spume fine, apoi se clăteşte cu apă. Evitaţi contactul cu ochii.

Вернуться в Новости >>>