НОВОСТИ

Tratează corect acneea!

Acneea afectează în prezent 80% dintre tineri şi adulţi. Conform statisticilor, cele mai afectate sunt femeile cu vârsta cuprinsă între 14 - 30 de ani. Multe persoane nu reuşesc să scape de această problemă, deoarece nu folosesc produse eficiente pentru tratarea corectă a acneei.

Laboratoarele Dermatologice Uriage au dezvoltat gama anti-acneică Hyseac, cu proprietăţi anti-inflamatorii, hidratante şi restructurante, care acţionează asupra celor trei factori declanşatori ai acneei: hiperseboreea, hiperkeratinizarea şi retenţia de sebum. O particularitate a produselor este dată de prezenţa extractului de Licorice şi apei termale Uriage cu puternice acţiuni antiinflamatorii si sebureductorii.

Programul de la Hyseac pentru îngrijirea zilnică:

PASUL 1 – curățarea

Curățarea tenului trebuie să devină o rutină, de 2 ori pe zi, dimineața și seara, pentru că are un rol important în păstrarea aspectului sănătos al pielii.

Prin curățarea tenului sunt îndepartate celulele epiteliale moarte de la suprafața pielii, odată cu acestea praful și impuritățile care conduc la dilatarea porilor, la fel reface pH-ul pielii. Impuritățile din armosferă blochează porii, iar glandele sebacee își intensifică activitatea pentru a lupta împotriva infecțiilor și a agenților toxici, astfel pielea devine grasă, cu mult sebum - mediul favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor și pentru pornirea proceselor inflamatorii.

Uriage recomandă:

Hyseac Gel – pentru cei ce iubesc curățarea tenului cu apă, iar pentru cei mai lenoși este indicat Hyseac Lotiune 2 în 1 – curățare și tonifiere cu ajutorul unui disc demachiant.

Produsele sunt special concepute pentru pielea grasă/ mixtă cu sau fără acnee. Conţin o bază de spălare vegetală, fără săpun, ce nu irită pielea, piroctonolamină - rol antibacterian, extract de Epilobe - acţiune anti-seboreică şi matifiantă, complex ”Pollution Protect” şi apă termală Uriage. Nu conține săpun.

N.B Bărbaţii pot folosi gelul Hyseac în loc de spumă pentru ras, mai ales cei cu foliculita bărbii.

PASUL 2 – îngrijire săptămânală

Hyseac Masca gomantă: îngrijire 2 în 1 –recomandat ca mască pentru pielea cu inflamații şi masca-gomaj pentru toate tipurile de piele – absoarbe, netezeşte prin eliminarea ceculelor moarte de la suprafața pielii şi matifiază prin acţiunea kaolinului, glicerinei, apei termale Uriage şi a acidului malic cu efect sebo-regulator.

Se utilizează de 1-2 ori pe săptămână.

PASUL 3 - îngrijire cotidiană conform diferitor tipuri de acnee

Hyseac K18 – crema activă keratoregulatoare ce diminuează porii şi excesul de sebum, înlătură punctele negre și albe, limitează proliferarea bacteriilor pentru a reduce apariţia leziunilor acneice. Acest produs are efect seboreductor comparat cu Isotretinoina, neavând efecte adverse și limitare în perioada de utilizare.

Rezultatele utilizării Hyseac K18 (dovedite clinic):

  • reducere semnificativă a leziunilor acneice
  • efect de matifiere prelungit
  • luminozitate şi hidratare perfect adaptată pielii
  • uniformizarea aspectului tenului
  • crema anti-acneică cu apă termală.

Se aplică 1-2 ori pe zi pe zonele afectate de acnee.

Hyséac A.I. îngrijire anti-imperfecțiuni - crema Hyséac A.I. este recomandată în acneea inflamatorie. Conține - Complexul inovator TLR2-Regul, brevetat de «Laboratoires Dermatologiques d’URIAGE», acţionează precoce împotriva inflamaţiei indusă de microorganisme şi inhibă procesul inflamator.

Proprietăţi:

  • antiinflamatorii;
  • antibacteriene;
  • seboreductorii;
  • matifiante;
  • hidratante.

În acnee, reduce numărul elementelor inflamatorii deja după prima lună de utilizare. Limitează apariţia elementelor inflamatorii noi, limitează apariţia elementelor reziduale - a cicatricilor şi petelor postinflamatorii. Pielea capătă un aspect mai sănătos, devine mată, fără luciu.

Mod de utilizare: Aplicaţi dimineaţa şi/sau seara, pe pielea preventiv curăţată iar pentru un rezultat mai eficient și mai rapid, combinați cu Hyseac K18, pe seară.

Hyséac cremă restructurantă - restabileşte funcţia de barieră a pielii. Eficient înlătură iritaţiile, uscăciunea şi descuamarea, ce apare după tratamente dermato-cosmetice. Asigură protecţia contra frigului şi vântului. Textura este lejeră, se absoarbe rapid, nu lasă luciu şi urme grase.

Mod de utilizare: crema se aplică dimineaţa şi/sau seara. Este potrivită ca bază de machiaj.

Hyseac MAT - emulsie matifiantă, special concepută pentru pielea grasă/mixtă care «luceşte». Are la bază un complex exclusiv Uriage «Pore Refinyl», extract de Licorice, a cărui principală acţiune este scăderea cantităţii de sebum secretate de piele şi închiderea porilor. Este perfect adaptată pielii seboreice, emulsie fără ulei, excelentă ca bază de machiaj.

Hyseac SPF 30/50+ - protecţie solară indispensabilă tenului gras/acneic, efect matifiant de lungă durată, limitează excesul de sebum datorită extractului de Licorice, oferă protecţie solară ridicată prin filtrele UVA-UVB.

Se aplică dimineața, după curățarea cu gelul Hyseac.

Dermatocosmetică produsă în Franţa, testată dermatologic, hipoalergenică, non-comedogenă, fără alcool și parabeni.

Produsele pot fi găsite în rețeaua de farmacii «FELICIA» și «ORIENT».

Вернуться в Новости >>>